Årets cirkusforestilling

Om showet

"OPPE PÅ DUPPERNE"

Vi har gjort det før, og nu gør vi det igen. Mascot skal på landevejen for 31. gang med en helt ny forestilling – og det bliver noget af et cirkus.

Vi tror stadig på værdien af at samles omkring oplevelser, som finder sted i øjeblikket. Vi tror, det er væsentligt at give børn mulighed for at glæde sig og vi ved, at der sker noget helt særligt mellem mennesker, når de tager plads omkring cirkusmanegen.

Duften af popcorn, lyden af leg, vov og vrinsk og den der særligt søde musik, som får de fleste til at føle, at de endelig har fundet melodien. Det hele er der, og så er der lunt og lækkert, så børn og voksne roligt kan lege tagfat og give slip på hverdagen.

Årets forestilling er akkurat lige så vov’et som altid med pjattede pudler og hundekunster. Oplev balancekunst, klovnerier, to grise, to geder, en pony, og en cirkusdirektør med (rampe)lys i øjnene. Endelig er det er tid til cirkus.

Forestillingen varer som vanligt 90 minutter plus pause. Lyden og lyset bidrager til cirkusmagien, popcornene smager som de skal og candyflossen smelter i munden.

Det er hyggelig, virkelig sjov og nærværende underholdning i børnehøjde. Det er cirkus for alle og en oplevelse, man tager med sig hjem. Velkommen omkring vores magiske cirkusmanege i 2024.

Indendørsturné

Komfortabelt og tæt på cirkusmagien

Efter coronakrisen rejser Cirkus Mascot ikke længere rundt med cirkustelt, men opfører nu alle deres forestillinger indenfor i lokale sportshaller. Publikum nyder bedre komfort og en behagelig temperatur indendørs, uanset vejret udenfor. Det er ikke længere nødvendigt at ankomme i store gummistøvler på grund af dårligt vejr, og både børn og voksne kan smide overtøjet og har muligheden for at rende rundt i strømper, hvilket skaber en afslappet atmosfære.

Forestillingen er stadigvæk lige så lang og indholdsrig som altid med dygtige artister og imponerende dyrenumre, herunder puddelhunde, grise, en pony, et æsel og en gås. Børnene har nu mulighed for at komme tættere på manegen, hvilket skaber en mere interaktiv oplevelse for dem. Samtidig har publikum generelt fået et forbedret udsyn, da der ikke længere er behov for master og stormstænger til at holde et telt oppe.

Indendørs lokationer giver også forbedrede toiletforhold og mere plads til kørestole og barnevogne, hvilket gør forestillingen mere tilgængelig for alle. Cirkus Mascots cirkusforestilling forbliver derfor magisk indenfor i sportshaller med alle disse nye fordele og en uforglemmelig og fortryllende oplevelse for publikum.

De medvirkende 2024

Mød Mascots skønne artister

Lad os præsentere Mascots cirkusstjerner! Dyk ned i denne fortryllende samling af billeder med de skønne medvirkende, både de to- og de firbenede, i vores aktuelle cirkusforestilling.

Kontakt os

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål, bekymringer eller brug for hjælp? Så er vi parat til at besvare dine henvendelser og løse eventuelle problemer, du måtte have. 

Vi bestræber os på at besvare alle mails indenfor 24 timer.

OBS! Telefon åbner fra d. 13 marts 2024,
herefter telefontid alle dage fra kl. 10.00 til kl. 12.00.