AFLYST – Danmarksturné 2021

– Øv, øv, øv!… Men vi har også en god nyhed!
(OBS! Læs indlægget til ende)

Det er med koloenorm stor ærgrelse at vi er nødt til at bringe denne triste meddelelse:
Hele vores planlagte Danmarksturné 2021 er aflyst.

Vi havde ventet med håb i hjertet på at de endelige retningslinjerne for kulturlivet i Danmark denne sommer skulle lande, og at de ville tillade os at komme tilbage på landevejene.

Desværre bliver det ikke tilfældet, da arealkravet for indendørs kulturaktiviteter hedder 2 m2 per siddende publikummer. I vores lille 18-meters cirkustelt som normalt kan rumme 270 gæster, vil dette kun tillade os at spille for ca. 127 gæster til hver forestilling og det kan slet ikke dække vores udgifter.

MEN! Selvom vi havde krydset alle de fingre som vi overhovedet kunne, for at det i år ville lykkedes at komme Danmark rundt og gøre dét som vi er bedst til – så havde vi naturligvis frygtet at det ikke ville blive aktuelt og det satte selvfølgelig en masse tanker i gang…

Og derfor kan vi nu – trods alt – løfte lidt af sløret for en lille glædelig nyhed som vi efterhånden har haft i støbeskeen i nogen tid. I slutningen af juni slår vi nemlig dørene op til vores nye sommerferie-format ”HJEMME HOS CIRKUS MASCOT” som vi forventer både vil byde på forestillinger, rundvisning og workshops her på vores cirkusgård i Roslev på Salling.
Mere kan vi ikke afsløre her og nu, men følg med her på vores website, hvor vi løbende vil fortælle om det nye format og hvad det kommer til at byde på af oplevelser i børnehøjde!

Flere blogindlæg

Covid-19

HATTEN AF FOR KULTUREN

For mange dufter sommeren af cirkus. Jublende børn og deres medbragte voksne bænket med udsigt til den muntre fyr med den røde næse. Ham, som

Læs mere »