Årets cirkusforestilling i Mascot 2021

“FOR FULD UDBLÆSNING”
Danmarksturné fra 31. marts til 26. september


Vi tror stadig på værdien af at samles omkring oplevelser, som finder sted i øjeblikket. Vi tror, det er væsentligt at give børn mulighed for at glæde sig – og vi ved, at der sker noget helt særligt mellem mennesker, når de tager plads på cirkusbænken.

Vi har landets sjoveste klovn, Gulio, der på 18. år er helt til grin, og i år får han godt selskab af klovnene, Eddy og Galina, som for længst har fundet melodien – og tager den med i manegen! Yrsa og Sille, de to geniale grise, glemmer man aldrig, når man først har stiftet bekendtskab med dem – de to stikker snuden i alting, og kan præstere det mest utrolige. Og så er der debutanterne, Termi og Poker, som hen over vinteren har fået nyttige staldtips, og derfor overbevisende indtager manegen i selskab med de mere rutinerede ponyer, som altid begejstrer. Der er en rap gås, et højtelsket og vov’et nummer, lagengymnastik – højt hævet over det, de fleste andre formår, og en masse andre talentfulde artister, som stiller sig frem i rampelyset for at underholde. Og det gør de. Cirkus Mascot har dedikeret sin sommer til sjov. Børn og voksne skal hygge sig sammen – og her er er nok at grine af, selvom det hele ellers ikke er for sjov lige i tiden.

Det er hyggelig, virkelig sjov og nærværende underholdning i børnehøjde. Det er cirkus for alle – og en oplevelse, man tager med sig hjem. Mascot 2021 er CIRKUS FOR FULD UDBLÆSNING – se selv!

Flere blogindlæg

Covid-19

HATTEN AF FOR KULTUREN

For mange dufter sommeren af cirkus. Jublende børn og deres medbragte voksne bænket med udsigt til den muntre fyr med den røde næse. Ham, som

Læs mere »
Uncategorized

VI RYKKER TURNÈEN!

På baggrund af regeringens nye tiltag i forhold til COVID-19, rykker vi premieren på vores nye cirkusforestilling og den kommende Danmarksturné frem til d. 22.

Læs mere »