Om Cirkus Mascot

Cirkus Mascot er et familiedrevet cirkus, som lever af (men mest for) at underholde børn og deres voksne.

Cirkus Mascot blev grundlagt i 1994 og drives af familien Deleuran. Hvert år turnerer det lille cirkus fra april til september, rundt i det meste af Danmark med en ny forestilling og en vognpark på ca. 30 enheder. Familien gør det selvfølgelig ikke på egen hånd, men sammen med et dygtigt hold af teltspecialister, artister og reklamefolk. Cirkusteltet er 18 m i diameter og kan rumme 270 cirkusgæster. Da både deres Danmarksturné 2020 og 2021 blev aflyst pga. Covid-19, bliver sæson 2022 nr. 27 i rækken og formålet vil til den tid stadig være det samme: at levere glad og levende underholdning, som hele familien kan være sammen om!

Cirkusdirektørene

Mød Marianne og Daniel.

cm-marianne-2020

Marianne Deleuran

Grundlægger og direktør

Den største passion ved at drive cirkus, har for Marianne altid været dyrene. Hun startede blot ved at optræde med én enkelt puddelhund tilbage i 1994 og siden da, er både cirkus og hendes repertoire udvidet til 11 hunde, 7 Ponyer, 2 æsler, 2 grise, 2 geder, 1 gås. Derfor er Marianne også en populær kontaktperson, når f.eks. et produktionsselskab skal bruge en dygtig hund eller gris på TV.

cm-web-2020 (77)

Daniel Deleuran

Direktør og medejer

Daniel Deleuran er vokset op i manegen. Han er barn af cirkus – og af Marianne. Siden han var fem år gammel, har han rejst på landevejen i en karavane af dyr og mennesker, og han er blevet voksen undervejs; i dag er han Cirkus Mascots sprechstallmeister og direktør – og duften af savsmuld og sommerens teltture, er en helt essentiel del af hans livslykke.