INTET MASCOT – UDEN VORES DYR

INTET MASCOT – UDEN VORES DYR
Snart ser det ud til at cirkus alligevel må tage på landevejen i år, men ikke Cirkus Mascot. Vi vælger bevidst at blive hjemme, da vi vægter sikkerheden og ansvaret for både vores publikum og medarbejdere højst. Efter vi er blevet bekendt med retningslinjerne, må vi indse at det ikke er forsvarligt at tage afsted. Størrelsen på vores forretning gør nemlig, at vi ikke er i stand til at efterleve alle kravene.

Der er ingen tvivl om at vi higer meget efter at komme ud og optræde for jer igen og det har selvfølgelig store økonomiske konsekvenser, at vi har måtte træffe den her beslutning.Selvom vi har kørt vores udgifter ned på lavt blus, så kan vi ikke sætte vores ”bondegårds-abonnement” på standby.– Nej, vi har stadigvæk 25 dyr her på cirkusgården som dagligt skal fodres, passes og plejes.

Vi er omfattet af en hjælpepakke til faste omkostninger der dækker 80% frem til 8. juni og intet derefter. Vi har kigget på alle muligheder, for at finde frem til, hvordan vi klarer driften herhjemme de næste 10 måneder. Det er ikke til at tage alt med i betragtning, der kan jo f.eks. blive akut behov for dyrlæge.Siden vi første gang måtte udsætte vores turné, har vi modtaget en masse søde og betænksomme beskeder og mange har opfordret os til at lave en indsamling – Grundet situationen er vi nu nødt til at prøve:

ℹ️ STØT DYRENE PÅ CIRKUSGÅRDEN
Har du lyst og overskud til at sende et bidrag, stort som småt, så kan det gøres via MobilePay til 865580. Så er du med til at sikre dyrenes trivsel, indtil vi kommer på turné i 2021.
– Vi vil være meget taknemmelige hvis I vil støtte op, så vi kan bevare vores firbenede venner, som danner rammen om hele Danmarks familiecirkus.

Flere blogindlæg

Covid-19

HATTEN AF FOR KULTUREN

For mange dufter sommeren af cirkus. Jublende børn og deres medbragte voksne bænket med udsigt til den muntre fyr med den røde næse. Ham, som

Læs mere »
Uncategorized

VI RYKKER TURNÈEN!

På baggrund af regeringens nye tiltag i forhold til COVID-19, rykker vi premieren på vores nye cirkusforestilling og den kommende Danmarksturné frem til d. 22.

Læs mere »