Årets cirkusforestilling

Om showet

Hatten af for
"GLAD I LÅGET"

Det handler om at finde balancen. Det handler om at glæde sig over de små – og store – ting. Om aldrig at gå i for små sko, men hellere på æblerov. Det handler om at trylle og trille. Det handler om dyr og mennesker og magi i børnehøjde. Det handler om at være traditionen tro; men allermest om at tage sig tid – også til hinanden.

De fleste voksne genkender det i glimt; fornemmelsen af en boblende glæde – en sitrende barnlig begejstring, der føles som om, man har sodavandsblod brusende i årerne, og en uforbeholden nysgerrighed på alt det, man ikke havde forestillet sig kunne ske. Cirkus er så særligt. Og Mascot hylder den glæde, som er dedikeret de mindste. Se dem se det. Det er den glæde, årets forestilling er bygget op omkring. Familiens fælles fest. Og i år er der ekstra meget af fejre, for Cirkus Mascot har 30-års jubilæum.

´Glad i låget’ har premiere 1. april og spiller frem til 22. oktober – med en indlagt sommerferiepause fra 23. juni til 7. august. Forestillingen kommer rundt i 158 idræts- og kulturcentre i Jylland og på Fyn.

Med rundt i den indendørs manege har Cirkus Mascot hunde, grise og gæs. Blandt andet. Lui er årets alderspræsident. Den 72-årige akrobat har set lyset, og hans søn Lori har fundet balancen. Boblen brister undervejs – men glasset er halvfyldt, og på den måde er der ingen gris på kroen.
Gulio opfører sig som sædvanligt som en klovn – og så er ponyen Poker i manegen for første gang. Daniel Deleuran er sprechstallmeister – og mor er med i manegen.

Cirkus Mascot er et familieforetagende. Et modigt cirkus, der insisterer på at være traditionen tro. Tiden må gerne gå i stå i et magisk øjeblik. Begejstringen skal findes på, i og udenfor manegen, for forestillingen er som skabt til det kære og de nære. Man skal dele de øjeblikke og oplevelser, Cirkus Mascot er rejsende i. Her er det meningen, at den barnlige begejstring skal nå op i voksenhøjde.

Forestillingen varer 90 minutter plus én pause. Sidste år så mere end 40.000 små og store danskere forestillingen.

Indendørsturné

Komfortabelt og tæt på cirkusmagien

Efter coronakrisen rejser Cirkus Mascot ikke længere rundt med cirkustelt, men opfører nu alle deres forestillinger indenfor i lokale sportshaller. Publikum nyder bedre komfort og en behagelig temperatur indendørs, uanset vejret udenfor. Det er ikke længere nødvendigt at ankomme i store gummistøvler på grund af dårligt vejr, og både børn og voksne kan smide overtøjet og har muligheden for at rende rundt i strømper, hvilket skaber en afslappet atmosfære.

Forestillingen er stadigvæk lige så lang og indholdsrig som altid med dygtige artister og imponerende dyrenumre, herunder puddelhunde, grise, en pony, et æsel og en gås. Børnene har nu mulighed for at komme tættere på manegen, hvilket skaber en mere interaktiv oplevelse for dem. Samtidig har publikum generelt fået et forbedret udsyn, da der ikke længere er behov for master og stormstænger til at holde et telt oppe.

Indendørs lokationer giver også forbedrede toiletforhold og mere plads til kørestole og barnevogne, hvilket gør forestillingen mere tilgængelig for alle. Cirkus Mascots cirkusforestilling forbliver derfor magisk indenfor i sportshaller med alle disse nye fordele og en uforglemmelig og fortryllende oplevelse for publikum.

De medvirkende

Mød Mascots skønne artister

Lad os præsentere Mascots cirkusstjerner! Dyk ned i denne fortryllende samling af billeder med de skønne medvirkende, både de to- og de firbenede, i vores aktuelle cirkusforestilling.

Kontakt os

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål, bekymringer eller brug for hjælp? Så er vi parat til at besvare dine henvendelser og løse eventuelle problemer, du måtte have. 

Telefontid alle dage fra kl. 10.00 til kl. 12.00.

Vi bestræber os på at besvare alle mails indenfor 24 timer.