Forestillingen 2018

Højt Humør

Danmarksturné fra 28. marts – 23. september

Højtærede Publikum, mine Damer og Herrer, Børn i alle aldre!

Cirkus Mascot er nu på 25. sæson ude på de danske landeveje, for at nå ud til familier, der ønsker at opleve levende underholdning i øjenhøjde. Igennem alle årene har det været Cirkus Mascots mål at skabe uforglemmelige oplevelser for hele familien Danmark. Dem har vi finpudset år for år, med fødderne placeret godt og grundigt i savsmulden. En stor tak til vores uundværlige publikum, som har fulgt os i manegen alle årene og fyldt vort cirkus med latter, måben, grin og begejstring.

Hvem har vi så valgt at tage med på vores jubilæumsturné? Først og fremmest nogle sjove puddelhunde, dejlige ponyer, sprælske geder og søde grise. I blandt dem gemmer sig vores helt egne TV-stjerner. Puddelhunden Bobby også kendt som ”Guld-Bobby” og Grisen Yrsa som er lidt for ”guffe-glad”. Begge deltog de i ’Danmark har talent’ på TV2 og blev præsenteret af deres mor, cirkusdirektør Marianne.

Vi har taget artister med fra tidligere år, som har finpudset deres evner, så der nu er der tale om et nyt niveau af nervepirrende spænding. Tatyana, ”luftens heltinde” flyver op under teltets top, som havde hun vinger af silke. Hendes søn, Husik, har gennem flere år optrådt med et forrygende hula-hop show og senest et jonglerings-nummer. Han har nu valgt at kombinere de to genrer, for at tage publikums forbløffelse mod ny højder.

Derudover er der selvfølgelig vores gamle ven, Klovnen Gulio, som altid er fuld af spas. Blandt andet har han i år valgt at tage sin datter, Juliya, som assistent. Begge er de friske på nye, komiske og festlige fjollerier.

At krydse 25 års målstregen handler ikke kun om at se tilbage, men også om at se mod fremtiden. Derfor har vi fået to nyudsprungne akrobater med fra Polen. De 2 gentlemen havde hver især velfungerende jobs på et kontor i Warszawa, men tænkte nu kan det være nok, og valgte at sige op. Derfra tog de så med cirkus og resten er som de selv siger: ”Historie”.

Cirkus Mascots 25 års jubilæumsforestilling – er i HØJT HUMØR og det hele er til ære for jer og for den cirkusmagi, vi insisterer på!

Familien Deleuran

Cirkusdirektion

gulio_kigger_op


Praktisk information

Varighed: 1 time og 45 timer inkl. en pause på ca. 15 min.

Forestillingen henvender sig til aldergruppen: 0 – 99+ år.

Billetkontor: Åbner 30 min. før forestillingens start.

Online billetsalg: Undgå køen og sikrer dig og familien nogle gode pladser med det samme.
*Dog pålægges et billetgebyr på kr. 5,- pr. billet.


Årets plakat

Cirkus Mascot © 1994 - 2018 • Hele Danmarks Familiecirkus