Forestillingen 2017

Helt Ustyrligt

Danmarksturné fra 29. marts – 24. september

Danmarks familiecirkus er tilbage med fornyet vildskab!

Endnu engang har vi samlet et hold af skønne mennesker og en masse fantastiske dyr og lavet den ”vildeste” cirkusforestilling nogensinde i vores lille manege. Glæd Jer til at komme helt til tæt på både artister og dyr, når vi tager hul på vores 24. cirkussæson og spiller i en by nær dig.

I årets forestilling vil I opleve 9 schweiziske hyrdehund, flotte papegøjer, canadiske minigrise, tinkerhesten Amigo, sjove pudelhunde i alle størrelser, hanen Oskar og vores søde shetlandsponyer. Præcis derfor har vi valgt at kalde forestillingen for ”HELT USTYRLIGT”, for sådan er det nu engang med dyr – de vil det de selv vil og det skal de have lov til.

Hov!.. Nu må vi ikke glemme artisterne!

Vi har vi en dygtig pige med som laver et såkaldt ”rola-rola” nummer. Det er et balancenummer på brædder og rør, så der gælder det virkelig om at have tungen lige i munden. I kan også glæde Jer til hæsblæsende jonglering med både bolde og ringe. Oven over manegen præsenterer vi luftnummer i orientalsk stil, akrobatiske udfoldelser leveres af cirkussets yngste medlem på bare 11 år og klovnen Gulio er naturligvis løs med nye løjer.

Det hele er sammensat til et par timers glad underholdning, som både store som små kan være sammen om i vores nye cirkustelt. Teltet kan stadig kun rumme 270 cirkusgæster og det betyder også at selvom man sidder på den bageste bænk, er der stadig kun 4-5 m hen til manegen. Som om det ikke var nok, så er vi altså gået ”all in” og har også opgraderet vores lyssætning, i et forsøg på at gøre cirkusstemningen endnu mere magisk.

Vi glæder os til at byde på en spændende oplevelse, med levende underholdning når det er bedst og ikke at forglemme hyggeligst.

Vi ses ved manegekanten
Familien Deleuran
Cirkusdirektion
gulio_kigger_op

Praktisk information

Varighed: 2 timer inkl. en pause på ca. 15 min.

Forestillingen henvender sig til aldergruppen: 0 – 99+ år.

Billetkontor: Åbner 1 time før forestillingens start.

Online billetsalg: Undgå køen og sikrer dig og familien nogle gode pladser med det samme.
*Dog pålægges et gebyr ca. kr 5,50 pr. billet og et betalingsgebyr afhængig af dit betalingskort.


Årets butiksplakat

Årets vejplakat

Cirkus Mascot © 1994 - 2018 • Hele Danmarks Familiecirkus